Nieuwe presentatie in de tuinen van Appeltern.

Appeltern

Wij zijn erg blij met de aandacht voor onze plantenrekken in de tuinen van Appeltern. Het park heeft sinds kort een nieuwe naam: Bloemenpark Appeltern.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping hebben onze plantenrekken een nieuwe plek gevonden. De wand van de expositie  'Alle beestjes helpen' biedt plaats aan alle uitvoeringen van onze 3x3 plantenrekken.

En er is meer...

In dit nieuwe seizoen gaan we op verschillende locaties in het park onze plantenrekken een plaats geven. Buiten, want daar komen onze rekken het best tot zijn recht.

2023

B-E-N-D bestaat vijf jaar!Dat willen we graag vieren met een speciale actie voor klanten die rechtstreeks bij ons bestellen


Van onze klanten krijgen we foto’s van hun gepersonaliseerde plantenrek, zoals hier met eigen teksten op de potten.

Veel plantenrekken hebben inmiddels hun nieuwe stek gevonden: op scholen, in kantoren, op kale muren, balkons, bij oma’s en opa's en bij hun kleinkinderen die op kamers gingen. Veel van de bestellingen bezorgden we zelf. Zo hebben we de plantenrekken veelal zelf kunnen overhandigen. We kunnen daardoor ook zeggen dat we blij zijn met onze klanten en zij met ons. Dat willen we graag vieren.

Tussen 1 mei en 1 juni 2023 stellen we voor de eerste tien kopers van een
B-E-N-D  plantenrek via onze eigen website: een gratis toegangskaart voor twee personen beschikbaar (waarde €35,90). Stuur ons een email en u ontvangt onze prijslijst 2023.
Komt u uw bestelling daarna zelf ophalen in onze werkplaats in Uden (wat we heel erg op prijs stellen) dan ontvangt u daarnaast een gratis 1x3 plantenrek, onbewerkt met 3 potten naar keuze. Onze werkplaats is gelegen aan de rand van:
natuurgebied De Maashorst.


.